MO'S KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2002 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mo's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 21:21 Op tijd geleverd. eten was goed warm. Is wel wat aan de prijzige kant janmer genoeg
23 jan 2023 om 21:08 Erg lang op me eten moeten wachten. Kipsate en de teloh waren lekker maar de bakabana was doorweekt van de vet teleurstellend
22 jan 2023 om 22:24 Veel te duur!! Saoto soep besteld waar geeneens sambal bij zit. Die moet je er nu ineens bijkopen! Echt te belachelijk voor woorden hoe duur ze zijn. €7,50 en dan nog eens een klein bakje. Hier ga ik niet meer bestellen.
22 jan 2023 om 20:06 Het bezorgen kan sneller, maar de kwaliteit van het eten maakt het wachten goed. Heerlijk!
21 jan 2023 om 19:31 Jammer dat we via thuisbezorgd goedkoper uit zijn dan wanneer we rechtstreeks online bij de zaak bestellen.
20 jan 2023 om 20:19 Belachelijk dat je sate saus erbij moet betalen voor de bakabana. Ik dacht dat het erbij hoort. En zonder die sate saus is dat niet te eten! En die rotti rol, helaas veels te veel aardappelen!
20 jan 2023 om 2:12 Roti smaakte niet lekker en dat voor die prijs
16 jan 2023 om 22:42 Samen met Revan Pera de beste in Hoofddorp!
14 jan 2023 om 21:55 Alles was warm, wel jammer dat er niet standaard zuur en sambal.bij zit. Was super lekker hier gaan we nog eens bestellen. De bakabana mag wel wat meer zijn. Voor de rest prima en smakelijk gegeten
13 jan 2023 om 14:03 Was weer super!
12 jan 2023 om 21:27 Het eten was een beetje weinig genoeg vlees en groente maar heel weinig rijst
10 jan 2023 om 22:06 Het eten was erg lekker en de bezorging erg snel! Voor een eerste keer erg tevreden!